Célunk és Küldetésünk

Az Elveszett Állatok Alapítvány létrejöttének fő célja az állatok gyógyítása, egészségmegőrzése és rehabilitációja, valamint a természet- és állatvédelmi tevékenységek támogatása. Ezen túlmenően az ismeretterjesztés és az oktatás szintén kiemelt területeink közé tartozik. Hiszünk abban, hogy az emberi közösségek és a természet szoros együttműködése elengedhetetlen a harmonikus jövőért.

Tevékenységeink

Állatgyógyítás és rehabilitáció: Az elhagyott, sérült vagy veszélyeztetett állatok gyógyítása és rehabilitációja kiemelt figyelmet kap tőlünk. Szakértő csapatunk és modern eszközeink segítségével igyekszünk visszaadni a sérült állatoknak a méltó élet lehetőségét

Természetvédelem és ismeretterjesztés: Alapítványunk részt vesz különböző természetvédelmi kezdeményezésekben, hiszen fontosnak tartjuk az ismeretek terjesztését. Az emberekkel közösen dolgozva igyekszünk felhívni a figyelmet a környezetvédelem és a fenntarthatóság fontosságára.

Környezetvédelmi technológiák: Aktív szerepet vállalunk a környezetbarát technológiák és takarékossági megoldások terjesztésében. Hisszük, hogy az élhető jövő érdekében elengedhetetlen a környezetkímélő megoldások elterjesztése és használata.

Oktatás és felkészítés: Elkötelezettek vagyunk a felnövekvő nemzedék oktatásában és felkészítésében. Programjainkkal és eseményeinkkel arra törekszünk, hogy a fiatalokat szemléletváltásra ösztönözzük és ráébresszük őket a környezeti és állatvédelmi kérdések fontosságára.

Csatlakozz hozzánk

Az Elveszett Állatok Alapítvány hisz abban, hogy egy jobb jövőt csak közösen építhetünk meg. Ha te is osztozol értékeinkben és céljainkban, csatlakozz hozzánk! Legyen szó adományozásról, önkéntességről vagy csupán a tudatosság terjesztéséről, mindenkinek megvan a szerepe a közösségünk és a természet védelmében.

Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas és felelősségteljes úton!

Alapítvánnyal kapcsolatos információk

Az alapítvány megnevezése: Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány

Az alapítvány székhelye: 1039 Budapest, Hatvany Lajos u. 8.

A Fővárosi Bíróság nyilvántartási száma: 9189

Bírósági bejegyzésének száma: PK 60322/2004/2

Bírósági bejegyzésének a dátuma: 2004.03.30

Adószám: 18113633-1-41

Bankszámlaszám: 16200168-00260620

Az Alapítvány elnöke: dr. Varga József

A közhasznúsági fokozata: közhasznú

Közhasznúsági jelentések