Tisztelt Látogatóink!

Az örökkévalóság pillanatai azok a pillanatok, amikor az emberi szív mélyén valami különlegeset tapasztalunk meg. Az Elveszett Állatok Alapítvány nevében nekem, mint kuratóriumi elnöknek, óriási megtiszteltetés, hogy Önöket üdvözölhetem ezen az oldalon. Ez a virtuális tér egy olyan kapu, ami mögött az állatvédelem és a természetmegőrzés iránti szenvedélyes munkát találják meg, melyre szívünk minden dobbanásával összpontosítunk. Hisszük, hogy azért vagyunk mi mindannyian itt, hogy összefogjunk az állatokért, a természetért, környezetünkért és a jövőnkért.


Alapítványunk létrehozásakor nem csak a gyógyulás útján lévő állatokon való segítést, hanem a közösségek és a természet közötti kötelék megerősítését is célul tűztük ki. Az állatok gyógyítása, az egészségmegőrzés, a rehabilitáció és a természetvédelmi tevékenységek támogatása csak a jéghegy csúcsa. Az emberi közösségek és a természet szimbiózisának elősegítése számunkra azt jelenti, hogy gondoskodunk a jövő generációiról. Hisszük, hogy mindannyian részesei vagyunk ennek a bonyolult, ámde csodálatos rendszernek, ezért nem csak feladatunk, de felelősségünk is, hogy megőrizzük és gazdagítsuk azt a következő generációk számára. Bízunk abban, hogy az oktatás és az ismeretterjesztés révén a legfontosabb üzeneteket tudjuk közvetíteni gyermekeinknek annak érdekében, hogy minél mélyebb tudással és ismerettel rendelkezzenek a környezet és természetvédelem területén.


Alapítványunk híd az ember és a természet között. Aktívan részt vállalunk a környezetvédelmi és takarékossági technológiák bemutatásában bízva abban, hogy a jövő generációjának felvilágosítása, oktatása és tájékoztatása képes tartós és pozitív változásokat létrehozni. Az oktatás és a tudatosítás révén kívánunk lehetőséget teremteni a felnövekvő nemzedék számára ahhoz, hogy környezettudatos és felelős felnőttekké válhassanak.

Mint Alapítványunk kuratóriumának elnöke, személyesen is köszönöm, hogy itt vannak, és érdeklődnek tevékenységeink iránt. Azonban engedjék meg, hogy egy kéréssel forduljak Önökhöz. Az Alapítvány működése nagyrészt az Önök adományaival és felajánlásaival valósul meg. Az Önök támogatása hajtóerőnk és egyben az álmok megvalósulásának kulcsa. Kérem, hogy támogassák munkánkat adományaikkal és fontolják meg az adójuk 1%-ának felajánlását Alapítványunk részére. Minden egyes támogatás és adomány hatalmas lépés az álmaink megvalósítása felé, hogy a jövőben is folytathassuk ezt a fontos és nemes feladatot.


Mély hálánkkal és elismerésünkkel tartozunk mindazoknak, akik már segítettek és akik ezt a hivatást választották. Önök, a látogatóink és támogatóink, a legerősebb pillérei Alapítványunknak. Az Alapítvány nevében ígérjük, hogy minden erőnket beleadva folytatjuk munkánkat az értékteremtő változásért. Köszönjük, hogy velünk tartanak ezen az úton.


Adószámunk: 18113633-1-41

Bankszámlaszámunk: 16200168-00260620

Tisztelettel,
dr. Varga József

kuratóriumi elnök